ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΚΑΙ Η ΤΕΧΝΟΓΝΩΣΙΑ

Με αγάπη και μεράκι συλλέγουμε το μέλι με τους παραδοσιακούς τρόπους  ώστε το μέλι μας να είναι θρεπτικό και αγνό με πλούσια βελούδινη γεύση.  Μεταφέρουμε τα μελίσσια μας σε διάφορες περιοχές της Κύπρου αναζητώντας τις καλύτερες δυνατές συνθήκες ώστε να συλλέγουμε αγνά προϊόντα εξαιρετικής ποιότητας.

Η συνεχής μετακίνηση βοηθάει τις μέλισσες να βρίσκουν νέκταρ όλες τις εποχές του χρόνου ώστε να το μεταφέρουν στις κυψέλες και να το μετατρέπουν σε μέλι άριστης ποιότητας καθώς ο φυσικός πλούτος της νήσου μας είναι αστείρευτος και τα προϊόντα που παράγονται είναι ποιοτικώς ανώτερα.

Διαθέτουμε μεγάλη εμπειρία,  τεχνογνωσία και αγάπη για το μέλι με αποτέλεσμα να έχουμε τη δυνατότητα  να παράγουμε υψηλής ποιότητας προϊόν. Στοχεύουμε στην προστασία του κυπριακού μελιού από τις εισαγωγές, στην εμπιστοσύνη και η ευχαρίστηση του πελάτη καθώς και στην προώθηση των ακατέργαστων προϊόντων. Συνδυάζουμε την έρευνα κι ανάπτυξη με την εμπειρία και τη γνώση της παράδοσης, εγγυόμαστε την άριστη ποιότητα των προϊόντων μας.